YDELSER

Trendrapporten 2019

– sponsoreres af Agillic, Creative Club, Hjaltelin Stahl og Isobar

Trendrapporten giver værdifuld indsigt i branchens temperatur og tendenser, og de afdækker bl.a. trends i marketingbudget og forbrug, samarbejdet mellem annoncører og bureauer samt hvilke bureauydelser, der efterspørges og udbydes, samt i hvordan temperaturen er på bureauerne.

CMO trendanalysen, hvor godt 200 CMO’er deltager, afdækker hvordan annoncørerne disponerer deres marketingbudgetter. Bureaudirektør trendanalysen, hvor godt 100 bureaudirektører deltager, afdækker udviklingen hos bureauerne og Nøgletalsanalysen bygger på tal fra godt 300 bureauer/grupper.

Trendrapporten 2019: Et kinderæg af viden – tre analyser i en rapport 

Trendrapporten indeholder ca. 30 sider med resultaterne fra CMO trendanalysen, ca. 10 sider med resultaterne fra Bureaudirektør trendanalysen, og sidst, men ikke mindst, indeholder rapporten ca. 40 sider med tabeller og oversigter over økonomiske nøgletal og udvikling for bureauerne.

Den ca. 80 siders trykte rapport udkommer i uge 32, men kan allerede bestilles nu.

Trendrapporten 2019 koster 3.950,- ex. moms for den første trykte rapport og 500,- ex. moms for de efterfølgende. Dette er inklusiv de 10% rabat, som vi giver til respondenter og medlemmer af Dansk Markedsføring. Trendrapporten 2019 bestilles ved at sende en mail til kontakt@myresearch.dk med angivelse af det ønskede antal rapporter.

RELEVANTE ARTIKLER