YDELSER

Trendrapporten 2018

– sponsoreret af Agillic, Hjaltelin Stahl og Magnetix

De tre årlige trendanalyser giver værdifuld indsigt i branchens temperatur og tendenser, og de afdækker bl.a. trends i marketingbudget og forbrug, samarbejdet mellem annoncører og bureauer samt hvilke bureauydelser, der efterspørges og udbydes, samt i hvordan temperaturen er på bureauerne.

CMO trendanalysen, der afdækker, hvordan annoncørerne disponerer deres marketingbudgetter. 179 CMO’er repræsenterende et marketingbudget på 7,3 mia. kr. har deltaget.

Bureaudirektør trendanalysen med deltagelse af 90 bureaudirektører repræsenterende en bruttoavance på 3,1 mia. kr. Her svarer de på en række spørgsmål om udviklingen på bureauet og i markedet.

Nøgletalsanalysen, hvor de samlede tal bygger på 293 bureauer/grupper og hvor der vises nøgletal for 218 bureauer – heraf 78 reklamebureauer, 64 digitale bureauer, 21 mediabureauer, 32 PR-bureauer og 23 designbureauer.

Trendrapporten 2018: Et kinderæg af viden – tre analyser i en rapport 

Trendrapporten indeholder ca. 30 sider med resultaterne fra CMO trendanalysen, ca. 10 sider med resultaterne fra Bureaudirektør trendanalysen, og sidst, men ikke mindst, indeholder rapporten ca. 40 sider med tabeller og oversigter over økonomiske nøgletal og udvikling for de 218 bureauer.

Den ca. 80 siders trykte rapport udkommer i uge 34, men kan allerede bestilles nu.

Trendrapporten 2018 koster 3.950,- ex. moms for den første trykte rapport og 500,- ex. moms for de efterfølgende. Vi giver 10% rabat til Trendanalysedeltagere og til medlemmer af Dansk Markedsføring. Trendrapporten 2018 bestilles ved at sende en mail til kontakt@myresearch.dk. Husk at angive det ønskede antal rapporter.

RELEVANTE ARTIKLER