YDELSER

Trendrapporten 2018

– sponsoreret af Agillic, Hjaltelin Stahl og Magnetix

De årlige trendanalyser giver værdifuld indsigt i branchens temperatur og tendenser, og de afdækker bl.a. trends i marketingbudget og forbrug, samarbejdet mellem annoncører og bureauer samt hvilke bureauydelser, der efterspørges og udbydes, samt i hvordan temperaturen er på bureauerne.

I uge 23-25 deltog godt 200 marketingansvarlige i CMO trendanalysen og godt 100 bureaudirektører i Bureaudirektør trendanalysen.

De økonomiske nøgletal (omsætning, bruttoavance, bruttofortjeneste, resultat før skat, bruttoavance pr. medarbejder, overskudsgrad, gns. løn og lønandel) for knap 300 af de største bureauer, indsamles henover sommeren.

Trendrapporten 2018: Et kinderæg af viden – tre analyser i en rapport 

Trendrapporten indeholder ca. 35 sider med resultaterne fra CMO trendanalysen, ca. 10 sider med resultaterne fra Bureaudirektør trendanalysen, og sidst, men ikke mindst, indeholder rapporten ca. 35 sider med tabeller og oversigter over økonomiske nøgletal og udvikling for de 300 største bureauer, heraf 130 reklamebureauer, 75 digitale bureauer, 20 mediabureauer, 45 PR-bureauer og 20 designbureauer.

Den ca. 80 siders trykte rapport udkommer i uge 34, men kan allerede bestilles nu.

Trendrapporten 2018 koster 3.950,- ex. moms for den første trykte rapport og 500,- ex. moms for de efterfølgende. Vi giver 10% rabat til bureauer og annoncører, som har deltaget i en af trendanalyserne eller som er medlem af Dansk Markedsføring. Trendrapporten 2018 bestilles ved at sende en mail til kontakt@myresearch.dk. Husk at angive det ønskede antal rapporter.

RELEVANTE ARTIKLER