YDELSER

Trendrapporten 2017

– sponsoreret af Adobe, Ambition, Intermail og Magnetix

De årlige trendanalyser giver værdifuld indsigt i branchens temperatur og tendenser, og de afdækker bl.a. trends i marketingbudget og forbrug, samarbejdet mellem annoncører og bureauer samt hvilke bureauydelser, der efterspørges og udbydes, samt hvordan temperaturen er på bureauerne.

I uge 22-25 deltog 206 marketingansvarlige i CMO trendanalysen 2017 og i uge 32-33 deltog 106 bureaudirektører i Bureaudirektør trendanalysen. De økonomiske nøgletal (omsætning, bruttoavance, bruttofortjeneste, resultat før skat, bruttoavance pr. medarbejder, overskudsgrad, gns. løn og lønandel) for de 153 største bureauer blev indsamlet i august måned.

Trendrapporten 2017: Et kinderæg af viden – tre analyser i en rapport

Trendrapporten indeholder ca. 35 sider med resultaterne fra CMO trendanalysen, ca. 10 sider med resultaterne fra Bureaudirektør trendanalysen, og sidst, men ikke mindst, indeholder rapporten ca. 30 sider med tabeller og oversigter over økonomiske nøgletal og udvikling for de 153 største bureauer, heraf 61 reklamebureauer, 44 digitale bureauer, 17 mediabureauer, 21 PR-bureauer og 10 designbureauer.

Den ca. 75 siders trykte rapport med dugfriske tal om branchens temperatur og tendenser udkommer primo september, men kan allerede bestilles nu.

Trendrapporten 2017 koster 3.950,- ex. moms for den første trykte rapport og 500,- ex. moms for de efterfølgende. Vi giver 10% rabat til bureauer og annoncører, som har deltaget i trendanalysen eller som er medlem af Dansk Markedsføring. Trendrapporten 2017 bestilles ved at sende en mail til kontakt@myresearch.dk. Husk at angive det ønskede antal rapporter.

RELEVANTE ARTIKLER