YDELSER

MyImage Patent 2022

– gennemføres første gang i 2022

MyImage Patent belyser beslutningstageres syn på følgende 10 patent/IP-bureauer:

Aera, Awa, Budde Schou, Chas. Hude, Guardian IP Consulting, Høiberg, Inspicos, Patrade, Plougmann Vingtoft og Zacco.

Analysen gennemføres online, i virksomheder med 20+ ansatte, blandt personer, der har indflydelse på virksomhedens valg af patent/IP-bureauer og køb af ydelser som f.eks. patentering, varemærkeregistrering og designbeskyttelse. Data bliver indsamlet i uge 5-7 og vi forventer at 400+ beslutningstagere deltager.

Analysen afdækker kendskab, tilfredshed, præference samt image på følgende otte imageudsagn:

  • Ansvarlig
  • Attraktive priser/vilkår
  • Faglig dygtige
  • God forretningsforståelse
  • Høj kvalitet
  • Innovativ
  • International
  • Troværdig

Rapporten består af en imagedel og kundedel.

Imagedelen indeholder alle nøgletal samt en rapportering i MyBrandPower modellen. På imageudsagnene rapporteres top-5 samt patentbureauets egne tal og ranking. Desuden er virksomhedens kendskab, præference og image brudt ned på beliggenhed (Øst/Vest), størrelse (Større/Mindre) og sektor (Privat/Offentlig).

Kundedelen, der udarbejdes blandt egne kunder, indeholder blandt andet kundernes tilfredshed med patentbureauet ift. de andre patentbureauer, hvilke patentbureauer kunderne har præference for, og kundernes opfattelse på imageudsagnene. Rapportering af kundedelen forudsætter at mindst 5 kunder har deltaget i analysen.

Den 36 siders lange pdf-rapport, som vi skræddersyr til hvert enkelt patentbureau, anvendes til at evaluere brandets udvikling, herunder effekterne af marketinginvesteringerne, samt til at evaluere leverancen overfor kunderne. Benchmarks og KPI-opsamlinger gør den omfattende rapport nem at overskue og anvende. Kontakt os såfremt du ønsker at se indholdet i rapporten.

Rapporten koster 29.500,- ex. moms og udsendes medio marts 2022. Alle købere tilbydes en online gennemgang af resultaterne.

Sammen med rapporten udsendes certifikater til de patentbureuaer, der samlet set har det stærkeste brand, mest tilfredse kunder og til dem, der ligger bedst på de otte imageudsagn. Certifikaterne validerer placeringerne som nr. 1, og kan frit bruges i markedsføringen.

Læs mere om MyImage Advokat 2021 i følgende artikler:

RELEVANTE ARTIKLER