YDELSER

MyImage Patent 2023

– gennemføres første gang i 2022

MyImage Patent belyser beslutningstageres syn på følgende 10 patent/IP-bureauer:

Aera, Awa, Budde Schou, Chas. Hude, Guardian IP Consulting, Høiberg, Inspicos, Patrade, Plougmann Vingtoft og Zacco.

Analysen gennemføres online, i virksomheder med 20+ ansatte, blandt personer, der har indflydelse på virksomhedens valg af patent/IP-bureauer og på køb af ydelser som f.eks. patentering, varemærkeregistrering og designbeskyttelse. Data bliver indsamlet i uge 5-6 og vi forventer at godt 400 beslutningstagere deltager.

Analysen afdækker kendskab, tilfredshed, præference samt image på følgende otte imageudsagn:

  • Ansvarlig
  • Attraktive priser/vilkår
  • Faglig dygtig
  • God forretningsforståelse
  • Høj kvalitet
  • International
  • Tilgængelig
  • Troværdig

Rapporten består af en imagedel og kundedel.

Imagedelen indeholder alle nøgletal samt en rapportering i Brand Power modellen. På imageudsagnene rapporteres top-5 samt patentbureauets egne tal og ranking. Desuden er virksomhedens kendskab, præference og image brudt ned på beliggenhed (Øst/Vest), størrelse (<250/250+ ansatte) og sektor (Privat/Offentlig).

Kundedelen, der udarbejdes blandt egne kunder, indeholder blandt andet kundernes tilfredshed og præference i forhold til andre patentbureauer samt kundernes opfattelse på imageudsagnene. Rapportering af kundedelen forudsætter at mindst 5 kunder har deltaget i analysen.

Den 37 siders lange pdf-rapport, som vi skræddersyr til hvert enkelt patentbureau, anvendes til at evaluere brandets udvikling, herunder effekterne af marketinginvesteringerne, samt til at evaluere leverancen overfor kunderne. Benchmarks og KPI-opsamlinger gør den omfattende rapport nem at overskue og anvende. Kontakt os såfremt du ønsker at se indholdet i rapporten.

Rapporten koster 31.500,- ex. moms og udsendes medio marts. Ønskes egne nøgletal fra sidste år integreret i dette års rapport tager vi et tillæg på 25%, naturligvis undtaget dem der købte rapporten sidste år.

Sammen med rapporten udsendes certifikater til de patentbureuaer, der samlet set har det stærkeste brand, mest tilfredse kunder og til dem, der ligger bedst på de otte imageudsagn. Certifikaterne validerer placeringerne som nr. 1, og kan frit bruges i markedsføringen.

RELEVANTE ARTIKLER