MyImage Management 2024

– gennemført første gang 2021

MyImage Management belyser beslutningstageres syn på følgende 17 managementkonsulenthuse:

A-2 Management Consulting, Accenture, Bain & Company, Boston Consulting Group, Capgemini, Copenhagen Economics, Deloitte Consulting, EY Consulting, Hildebrandt & Brandi, Implement Consulting Group, Kearney, McKinsey & Company, PA Consulting, PwC Consulting, Rambøll Management Consulting, Simon-Kucher og Valcon.

Analysen gennemføres online, i virksomheder med 20+ ansatte, blandt personer, der har indflydelse på virksomhedens valg af managementkonsulenthuse og køb af management ydelser. Data bliver indsamlet i uge 36-37 og godt 700 beslutningstagere deltager.

Analysen afdækker kendskab, tilfredshed, præference samt image på følgende otte imageudsagn:

  • Ansvarlig
  • Attraktive priser/vilkår
  • Fleksibel og agil
  • God forretningsforståelse
  • God til at implementere
  • God til at skabe resultater
  • Høj kvalitet
  • Troværdig

Rapporten består af en imagedel og kundedel.

Imagedelen indeholder alle nøgletal samt en rapportering i Brand Power modellen. På imageudsagnene rapporteres top-5 samt virksomhedernes egne tal og ranking. Desuden er virksomhedens kendskab, præference og image brudt ned på beliggenhed (Øst/Vest), størrelse (<100 ansatte/100-999 ansatte/1000+ ansatte), sektor (Privat/Offentlig), stilling (CEO & chef/Anden).

Kundedelen, der udarbejdes blandt egne kunder, indeholder blandt andet kundernes tilfredshed og præference i forhold til de andre managementkonsulenthuse samt kundernes opfattelse på imageudsagnene. Rapportering af kundedelen forudsætter at mindst 10 kunder har deltaget i analysen.

Den 48 siders lange pdf-rapport, som vi skræddersyr til hver enkelt virksomhed, anvendes til at evaluere brandets udvikling, herunder effekterne af marketinginvesteringerne, samt til at evaluere leverancen overfor kunderne. Benchmarks og KPI-opsamlinger gør den omfattende rapport nem at overskue og anvende. Kontakt os såfremt du ønsker at se indholdet i rapporten.

Rapporten koster 39.750,- ex. moms og udsendes ultimo september. Vi tager desuden et tillæg på 25%, for at integrere sidste års nøgletal i rapporten, såfremt man ikke købte sidste års rapport.

Sammen med rapporten udsendes certifikater til det managementkonsulenthus, der har det stærkeste brand, de mest tilfredse kunder og til dem, der ligger bedst på de otte imageudsagn. Certifikaterne validerer placeringerne som nr. 1, og kan frit bruges i markedsføringen.