MyImage Kommunikation 2024

– gennemført siden 2022

MyImage Kommunikation belyser beslutningstageres syn på følgende 18 kommunikationsbureauer:

Bright, Bro, Friday, Geelmuyden Kiese, Grace Public Affairs, Help, Holm Kommunikation, Kompas Kommunikation, Lead Agency, Operate, Primetime, Publicity, Publico, Radius Cph, RelationsPeople, Rud Pedersen, Substantia og Ulveman & Børsting.

Analysen gennemføres online, i virksomheder med 20+ ansatte, blandt personer, der har indflydelse på virksomhedens valg af kommunikationsbureau og på køb af kommunikationsydelser. Data blev indsamlet i uge 16-17 og 739 beslutningstagere har deltaget.

Analysen afdækker kendskab, tilfredshed, præference samt image på følgende ni imageudsagn:

  • Attraktive priser/vilkår
  • Faglig dygtig
  • God forretningsforståelse
  • God forståelse af politikere og organisationer
  • God forståelse for digital kommunikation
  • God til at skabe resultater
  • Høj kvalitet
  • Strategisk stærk
  • Troværdig

Rapporten består af en imagedel og kundedel.

Imagedelen indeholder alle nøgletal samt en rapportering i Brand Power modellen. På imageudsagnene rapporteres top-3 samt bureauernes egne tal og ranking. Desuden er bureauets kendskab, præference og image brudt ned på beliggenhed (Øst/Vest), størrelse (<250 ansatte/250+ ansatte) og sektor (Privat/Offentlig) og stilling (Ledelse/ikke ledelse), dog er imageudsagnene ikke brudt ned på stilling.

Kundedelen, der udarbejdes blandt egne kunder, indeholder blandt andet kundernes tilfredshed og præference i forhold til de andre bureauer samt kundernes opfattelse på imageudsagnene. Rapportering af kundedelen forudsætter at mindst 5 kunder har deltaget i analysen.

Den 50 siders lange pdf-rapport, som vi skræddersyr til hvert enkelt bureau, anvendes til at evaluere brandets udvikling, samt til at evaluere leverancen overfor kunderne. Benchmarks og KPI-opsamlinger gør den omfattende rapport nem at overskue og anvende. Kontakt os såfremt du ønsker at se indholdet i rapporten.

Rapporten koster 32.500,- ex. moms og udsendes medio maj. Vi tager desuden et tillæg på 25%, for at integrere sidste års nøgletal i rapporten, såfremt man ikke købte sidste års rapport.

Sammen med rapporten udsendes certifikater til det kommunikationsbureau, der har det stærkeste brand, de mest tilfredse kunder og til dem, der ligger bedst på de ni imageudsagn. Certifikaterne validerer placeringerne som nr. 1, og kan frit bruges i markedsføringen.