MyImage IT 2024

– gennemført siden 2021

MyImage IT belyser IT-beslutningstageres syn på følgende 30 IT-konsulentfirmaer:

2BM, 7N, Atea, Avanade, CGI, Columbus, Conscia, Consid, Delegate, Devoteam, Elbek & Vejrup, Fellowmind, Fujitsu, IBM, Immeo, IT Relation, KMD, KPS, Miracle, Netcompany, NNIT, Novataris, NTT DATA Business Solutions, Progressive, Solita, Systematic, Trifork, twoday, VENZO og Wingmen.

Analysen gennemføres online, i virksomheder med 20+ ansatte, blandt personer, der har indflydelse på virksomhedens valg af IT-konsulentfirmaer og køb af IT-ydelser. Data blev indsamlet i uge 2-3 og 1033 IT-beslutningstagere deltog.

Analysen afdækker kendskab, tilfredshed, præference samt image på følgende otte imageudsagn:

  • Ansvarlig
  • Fleksibel og agil
  • God forretningsforståelse
  • God til at skabe resultater
  • God til at implementere
  • God til at rådgive/udvikle
  • Høj kvalitet
  • Troværdig

Rapporten består af en imagedel og kundedel.

Imagedelen indeholder alle nøgletal samt en rapportering i Brand Power modellen. På imageudsagnene rapporteres top-5 samt IT-konsulentfirmaets egne tal og ranking. Desuden er virksomhedens kendskab, præference og image brudt ned på beliggenhed (Øst/Vest), størrelse (<250 ansatte/250+ ansatte) og sektor (Privat/Offentlig).

Kundedelen, der udarbejdes blandt egne kunder, indeholder blandt andet kundernes tilfredshed og præference i forhold til de andre IT-konsulentfirmaer samt kundernes opfattelse på imageudsagnene. Rapportering af kundedelen forudsætter at mindst 10 kunder har deltaget i analysen.

Den 45 siders lange pdf-rapport, som vi skræddersyr til hver enkelt IT-konsulentfirma, anvendes til at evaluere brandets udvikling, herunder effekterne af marketinginvesteringerne, samt til at evaluere leverancen overfor kunderne. Benchmarks og KPI-opsamlinger gør den omfattende rapport nem at overskue og anvende. Kontakt os såfremt du ønsker at se indholdet i rapporten.

Rapporten koster 38.750,- ex. moms og udsendes primo februar. Vi tager desuden et tillæg på 25%, for at integrere sidste års nøgletal i rapporten, såfremt man ikke købte sidste års rapport.

Sammen med rapporten udsendes certifikater til det IT-konsulentfirma, der har det stærkeste brand, de mest tilfredse kunder og til dem, der ligger bedst på de otte imageudsagn. Certifikaterne validerer placeringerne som nr. 1, og kan frit bruges i markedsføringen.