YDELSER

MyImage Advokat 2021

– gennemført første gang i 2021

MyImage Advokat belyser beslutningstageres syn på følgende 11 advokatfirmaer:

Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Dahl, DLA Piper, Gorrissen Federspiel, Horten, Kromann Reumert, Lundgrens, Poul Schmith/Kammeradvokaten og Plesner.

Analysen gennemføres online, i virksomheder med 20+ ansatte, blandt personer, der er involveret i virksomhedens valg af advokatfirma. Data blev indsamlet i uge 2-7 og 527 beslutningstagere deltog.

Analysen afdækker kendskab, tilfredshed, præference samt image på følgende otte imageudsagn:

  • Adskiller sig
  • Ansvarlig
  • Attraktive priser/vilkår
  • Høj kvalitet
  • Innovativ
  • Markedsleder
  • Rådgivningstung
  • Troværdig

Rapporten består af en imagedel og kundedel.

Imagedelen indeholder alle nøgletal samt en rapportering i MyBrandPower modellen. På imageudsagnene rapporteres top-5 samt advokatfirmaets egne tal og ranking. Desuden bliver egne nøgletal (kendskab, præference og image) brudt ned på beliggenhed (Øst/Vest), størrelse (Større/Mindre) og type (Privat/Offentlig).

Kundedelen, der udarbejdes blandt egne kunder, indeholder blandt andet kundernes tilfredshed med advokatfirmaet ift. de andre advokatfirmaer, hvilke advokatfirmaer kunderne har præference for, og kundernes opfattelse på imageudsagnene.

Den 34 siders lange pdf-rapport, som vi skræddersyr til hver enkelt advokatfirma, anvendes til at evaluere brandets udvikling, herunder effekterne af marketinginvesteringerne, samt til at evaluere leverancen overfor kunderne. Benchmarks og KPI-opsamlinger gør den omfattende rapport nem at overskue og anvende. Kontakt os såfremt du ønsker at se indholdet i rapporten.

Rapporten koster 29.500,- ex. moms og udsendes primo marts. Alle købere tilbydes en online gennemgang af resultaterne.

Sammen med rapporten udsendes certifikater til de advokatfirmaer, der samlet set har det stærkeste brand, mest tilfredse kunder og til dem, der ligger bedst på de otte imageudsagn. Certifikaterne validerer placeringerne som nr. 1, og kan frit bruges i markedsføringen.

Læs mere om MyImage Advokat 2021 i følgende artikler:

RELEVANTE ARTIKLER