MyImage Advokat 2024

– gennemført siden 2021

MyImage Advokat belyser beslutningstageres syn på følgende 15 advokatfirmaer:

Accura, Bech-Bruun, Bird & Bird, Bruun & Hjejle, Dahl, DLA Piper, Gorrissen Federspiel, Horten, Kromann Reumert, Lundgrens, Mazanti-Andersen, Moalem Weitemeyer, Plesner, Poul Schmith/Kammeradvokaten og Skau Reipurth.

Analysen gennemføres online, i virksomheder med 20+ ansatte, blandt personer, der har indflydelse på virksomhedens valg af advokatfirmaer og på køb af juridiske ydelser. Data blev indsamlet i uge 5-6 og 673 beslutningstagere deltog.

Analysen afdækker kendskab, tilfredshed, præference samt image på følgende otte imageudsagn:

  • Agil og fleksibel
  • Ansvarlig
  • Attraktive priser/vilkår
  • Faglig dygtig
  • God forretningsforståelse
  • Høj kvalitet
  • Tilgængelig
  • Troværdig

Rapporten består af en imagedel og kundedel.

Imagedelen indeholder alle nøgletal samt en rapportering i Brand Power modellen. På imageudsagnene rapporteres top-5 samt advokatfirmaets egne tal og ranking. Desuden er virksomhedens kendskab, præference og image brudt ned på beliggenhed (Øst/Vest), størrelse (<250/250+ ansatte) og sektor (Privat/Offentlig).

Kundedelen, der udarbejdes blandt egne kunder, indeholder blandt andet kundernes tilfredshed og præference i forhold til de andre advokatfirmaer samt kundernes opfattelse på imageudsagnene. Rapportering af kundelen forudsætter at mindst 20 kunder har deltaget i analysen.

Den 40 siders lange pdf-rapport, som vi skræddersyr til hvert enkelt advokatfirma, anvendes til at evaluere brandets udvikling, herunder effekterne af marketinginvesteringerne, samt til at evaluere leverancen overfor kunderne. Benchmarks og KPI-opsamlinger gør den omfattende rapport nem at overskue og anvende. Kontakt os såfremt du ønsker at se indholdet i rapporten.

Rapporten koster 33.750,- ex. moms og udsendes ultimo februar. Vi tager desuden et tillæg på 25%, for at integrere sidste års nøgletal i rapporten, såfremt man ikke købte sidste års rapport.

Sammen med rapporten udsendes certifikater til det advokatfirma, der har det stærkeste brand, de mest tilfredse kunder og til dem, der ligger bedst på de otte imageudsagn. Certifikaterne validerer placeringerne som nr. 1, og kan frit bruges i markedsføringen.